Over ons

Bedrijfswortels

Ons bedrijf Delta Application Technics zoals het nu is, is in 1988 opgericht door Jacques Coppens. Het bedrijf had toen de naam Corex. Dankzij de jarenlange ervaring van Jacques in het ontwikkelen van machines voor het aanbrengen van vloeistoffen, groeide het bedrijf al snel uit tot een voorkeurspartner voor veel bedrijven in bijvoorbeeld de auto-industrie.

Hoe onderscheidde Corex zich van anderen? Maatwerk! Elke machine is in nauwe samenwerking met de klant ontwikkeld om tot de beste oplossing te komen.

In 2009 bundelt Corex de krachten met Delta Engineering. Het doel: de klant een betere service, opvolging en continuïteit kunnen bieden. De productie van de machines en de service zijn in handen van Delta Engineering, waardoor Jacques zich kan concentreren op de ontwikkeling van nieuwe oplossingen met behulp van de nieuwste technologieën.

Tegenwoordig wordt Jacques ondersteund door een jong team, ervaring en ethusiasme worden gecombineerd om de beste oplossing te vinden voor het proces van onze klanten. DAT telt onder haar klanten zowel grote multinationale groepen als kleinere onafhankelijke bedrijven.

Missie

Het is onze missie om de nodige oplossingen te ontwikkelen zodat onze klanten zich kunnen onderscheiden van anderen. Het proces, de grondstoffen en de arbeid van onze klanten zijn onze KPI's bij het ontwerpen van nieuwe machines en oplossingen.

Visie

Hoe realiseren we onze installaties? Door nauw met u, onze klant samen te werken: uw kritische feedback stelt ons in staat om onze producten aan te passen en te verbeteren. De cruciale factor voor ons succes: de mensen in onze onderneming en hun creatieve mogelijkheden. Ons doel is om klanttevredenheid te bereiken door excellentie in het ontwerpen van hoogwaardige, kosteneffectieve oplossingen, productie, installatie en aftersalesondersteuning. Door onze cultuur, gedrevenheid en expertise van elke individuele medewerker zijn we uniek gepositioneerd om te voldoen aan de eisen van onze klanten over de hele wereld.

TOP

UW GEGEVENS VERGETEN?